Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
11 feb, 09:51
Daniela Crudu, BĂTUTĂ! De ce este VINOVATĂ. Răsturnare de situație
Daniela Crudu a fost bătută crunt de iubit. Aceasta a fost știrea care a creat diferite sentimente în societatea românească: de la bine i-a făcut, ”dă-o naibii de botoxată”, până la ”bărbații sunt niște animale”.

Dar dincolo de părerea fiecăruia, problema este alta. Nu cred că este bărbat care din prima te bate așa de tare încât ajungi la spital. Totul începe de la o palmă și vorba aia... cine nu iartă o palmă? Că doar deh, era din iubire sau, dacă bătăușul este gelos e dovada supremă că ”mă iubește sau oricum mi-o meritam”. Câte femei n-au rămas de frică alături de soții lor?

Întâi a fost o vorbă urâtă, dar spusă la nervi, o palmă, dar a fost o palmă dată la beție, până când ajungi în spital cu urechea și nasul rupte. Și chiar și atunci femeile găsesc o scuză patetică să-și apere animalele de lângă ele. Ce dacă te mutilează pe viață? Te-a iubit cândva și merită iertat.

Și da, Daniela Crudu este vinovată pentru ce a pățit. Ok, să presupunem printr-un mare absurd că a fost prima dată când iubitul a bătut-o, deși nimeni nu te bate în așa hal ”din prima”. Dar este vinovată pentru că nu a depus plângere împotriva ”bărbatului” care a desfigurat-o!

Sora Danielei Crudu a explicat de ce vedeta nu depune plângere. Îi este milă...  ”Probabil îi este milă şi nu vrea să îi creeze probleme. Ştiţi cum e Daniela, are grijă de toată lumea să fie bine. Daniela a fost externată, nu a avut nevoie de spitalizare. Nu are nimic intern. Are la faţă şi la picioare cred că de când a mers fără pantofi. Nu are traumatism cranio-cerebral, ci ochiul umflat şi vânăt şi nasul umflat, vânăt şi puţin fisurat. Trebuie să mergem la doctorul ei", a delarat Ana Crudu. Băi, Daniela Crudu, dar de tine i-a fost milă cuiva când te-a bătut individul ăla?

Daniela Crudu, mai ai timp să te răzgândești și să depui plângere împotriva individului croat. Nu o faci pentru tine, ci pentru viitoarele femei care se vor îndrăgosti nebunește de el. De viitoarele sale victime nu îți este milă? Dacă te-a bătut pe tine, mâine va fi rândul alteia. Și tot așa. Până când una poate va crăpa. În opinia mea, bărbații care bat femeile ar trebui să putrezească în închisoare, dar nouă ne este milă de ei. Mă rog, vorba vine bărbați... ce-or fi ei.

Daniela Crudu, dă-le o șansă femeile să nu mai moară în bătaie! Tu ai scăpat, dar data viitoare, alta poate n-are atâta noroc. Daniela Crudu este ”vinovată DUPĂ ce a fost bătută” pentru că de-abia de aici încolo începe vina ei. În rest, evident că nu are nicio vină.

VEZI ȘI: Daniela Crudu, BĂTUTĂ! Mircea Badea, reacție VEHEMENTĂ: Asta e întrebarea mea!

 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri