Daniela Gyorfi, prima vacanță peste hotare cu Maria! Unde își duce artista fiica!
Data publicării:
Autor: Dana Popa
WhatsApp
Daniela Gyorfi plănuia de ceva timp o vacanță în străinătate în care să plece alături de fiica ei, Maria, și de partenerul s ă u de viață și totodată impresarul ei, George Tal.

Vedeta a ales ca destinație Parisul, acolo unde va pleca pe 3 octombrie, timp de o săptămână. Dar înainte de vacanță, Gyorfi are de făcut parastasul pentru mama ei, căci sâmbăta aceasta se împlinesc 5 ani de când cea care i-a dat viață a trecut în neființă. Iată ce spune artista, exclusiv pentru DC NEWS!


- Daniela, te pregătești de prima vacanță cu Maria în străinătate! Când plecați și ce destinație ați ales?

În prima săptămână din octombrie vom pleca în Franța, la Paris. Este prima vacanță a Mariei în străinătate. În plus, eu cu George nu am mai fost într-o vacanță doar de relaxare, fără cântări, din 2009. Plecăm la începutul lui octombrie, stăm o săptămână. Mergem împreună cu prietenii noștri și colegul meu de scenă, Asu, soția lui, Denisa, și băiețelul lor, David, cu care Maria e prietenă bună. Cu această ocazie vom duce și copiii la Disneyland. Mă bucur foarte tare pentru că abia aștept să o plimbăm puțin pe Maria. Este un copil bun, învață bine și e prima ei ieșire din țară.

(oar_w460)

- Cum e Maria? Ce îi place să facă acum?

Mă bucur că Mariei îi place la școală, face karate și îi place să cânte. Nu știu ce o să vrea să devină când mai crește, își va schimba probabil opțiunile pe parcurs. Eu nu o forțez să facă nimic…Maria e un copil bun. O să facă și limba germană separat, pentru ca deja e la clasa de germană. O mai învață și George. Anul viitor, pe 16 februarie, de ziua ei, o să o ducem în Germania pentru că și-a exprimat dorința de a merge la frații ei.

- Tot în luna octombrie împlinești o frumoasă vârstă! Cum te întreții?

Am grijă de mine cât pot, nu beau, nu fumez, merg regulat la Fit4You, acolo unde am descoperit câteva tratamente foarte bune și am observat că dau și roade. Am scăzut în centimetri, m-am tonifiat, merg la anticelulitice, Vela Shape și Exilis, care refac elasticitatea pielii, conferă fermitate și tonifiere, sunt niște tratamente cu radiofrecvență care dau randament. Vreau să mă mențin în formă, pentru că e necesar să arăt bine în meseria mea. Dacă mai reușesc să scap de 2-3 kilograme, ar fi mai mult decât perfect, sper să se întâmple curând. Am o alimentație cât de cât corectă, zic eu. Va aștept de pe 27 până pe 30 septembrie la Romexpo, la târgul de beauty, dacă vreți și aveți timp să veniți, mă găsiți acolo, cu fetele de la Bambi, Denisa și Raluca.

(oar_w460)

- Te pregătești și de un altfel de eveniment sâmbăta aceasta…

Da, sâmbăta aceasta se împlinesc 5 ani de când a murit mama și o să-i facem parastas și tot ce trebuie, mergem la cimitir, împărțim niște pachete, preotul face slujba…Viața merge mai departe. Fiecare trece prin chestia asta, mai devreme sau mai târziu.

- Cum stai cu concertele? Ce turnee pregătești? Știu că ești mereu în priză și pe drumuri!

Săptămâna viitoare plecăm în Spania, acolo unde am cântare pe 29 septembrie. O să mergem în luna octombrie și într-un turneu de câteva zile în Israel. În rest, prin țară, toată ziua, în fiecare săptămână în alte orașe.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel