Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

18 feb, 21:46
Dată alegeri locale şi parlamentare. Orban, precizare
Campaniile pentru alegerile locale și parlamentare s-ar putea desfășura în paralel, iar datele celor două scrutine ar putea fi foarte apropiate, a declarat, marți seară, premierul desemnat Ludovic Orban, fără a da, însă, o dată certă.

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, marți seară, întrebat de jurnaliști dacă alegerile locale vor avea loc simultan cu cele parlamentare sau vor avea date diferite, că nu se poate pronunța asupra unei date pentru alegerile parlamentare.

„Deocamdată nu avem să ne pronunțăm decât la o posibilă dată pentru organizarea alegerilor locale. Orice fel de previziune legată de data alegerilor parlamentare nu poate fi făcută astăzi. Din momentul în care se vor întruni condițiile constituționale care să permită președintelui să dizolve Parlamentul putem face o predicție corectă, chiar să anunțăm data alegerilor parlamentare”, a spus Orban, citat de Mediafax.

Întrebat, în continuare, dacă din punct de vedere logistic ar fi preferabil ca cele două scrutine să fie separate, Orban a spus că „e posibil ca alegerile să fie foarte apropiate”. „E posibil să se desfășoare în paralel cele două campanii și e posibil ca alegerile să fie foarte apropiate”. Ludovic Orban a participat, marți seara, la un eveniment organizat de Asociația Comunelor din România (ACoR).

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri