Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Stiri
 
11 iul, 23:32
De ce nu candidează Mircea Badea la prezidențiale. Fază tare
Mircea Badea a spus, în schimbul de pase pe care l-a avut cu Mihai Gâdea înaintea începerii emisiunii sale, de ce nu ar candida la alegerile prezidenţiale. 

Mircea Badea a spus care sunt motivele pentru care nu ar candida la alegerile prezidenţiale: "În primul rând, nu îmi place să joc golf. În al doilea rând, eu m-am obişnuit să muncesc. Ce să fac? Mă plimb pe la Cotroceni, mă uit pe tabletă, după aia mă duc la golf... după aia ies şi spun cu justiţia, cu Greco, cu astea, după care mă duc la păcănele", a spus Mircea Badea. 

Iohannis, surprins la golf

 

Radu Soviani a povestit la TVR 1 că l-a văzut pe preşedintele Iohannis la golf, în timp ce el îşi lua copilul de la fotbal. "Preşedintele era îmbrăcat în alb, de altfel i se spune "Marele Alb". Îmi luam copilul de la fotbal şi am văzut maşina preşedintelui. Chiar mi-a zis un alt părinte: "L-ai văzut pe Iohannis?", zic Unde? şi m-am întors cu telefonul. Îmi pare rău că nu am prins în cadru prima lovitură de crosă, care l-a arătat destul de nervos pe preşedintele Iohannis. S-a dus mingea vreo 20 de metri. Era Mercedesul parcat în faţă şi încă două maşini de poliţie. Ce mai era prin copaci, SPP-işti, nu am mai văzut. Era îmbrăcat într-un alb imaculat. Era în jur de 16:30, 16:45", a povestit Radu Soviani la emisiunea lui Ionuţ Cristache. 


loading...
loading...

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri