De ce să freci carnea pentru friptură cu un usturoi tăiat în două. Trucul senzațional
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Dacă te-ai gândit să faci o friptură în weekend, ar trebui să știi acest truc. Dacă îl vei aplica, te vei bucura de un rezultat minunat.

Dacă doreşti un curcan la cuptor, este recomandat să-l scoţi din frigider cu 2 - 2,5 ore înainte.

Dacă pregăteşti carnea pe grill, ai nevoie de 2 pulverizatoare: unul cu apă - pentru a stinge focul, altul cu oţet aromat - pentru aroma şi o crustă crocantă.

Nu prepara friptura imediat după ce ai scos carnea din frigider. Lasă carnea la temperatura camerei minim o oră.

Pentru a prepara o friptură perfectă şi aromată trebuie să urmezi câțiva pași.  Așadar, carnea se freacă bine cu un căţel de usturoi tăiat în jumătate. Se unge carnea cu unt. Se face o legătură de ierburi (cimbru, rozmarin, oregano) şi se înmoaie în sucul care se formează în procesul de prăjire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel