De ce să pui BICARBONAT peste CEAPĂ, înainte să o călești. TRUCUL SECRET folosit de bucătari
La cât este de util este acest truc, am putea crede că și bucătarii în folosesc. Și probabil așa e. Iată cum funcționează.
Astfel, pentru că durează destul de mult ca ceapa să se caramelizeze, poți grăbi procesul cu ajutorul bicarbonatului de sodiu. Esențial, pentru ca trucul să îți reușească, este să tai mărut ceapa și să adaugi deasupra bicarbonat de sodiu.
Ținând cont de cantitatea de ceapă pe care o gătești, ai în vedere că la o jumătate de kilogram de ceapă este nevoie de o jumătate de linguriță de bicarbonat. Această metodă grăbește procesul de călire datorită faptului că bicarbonatul de sodiu peste ceapă crește pH-ul și accelerează gătirea legumei, potrivit impact.ro.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Ascultă articolul în limba română Listen to the article in English Écoutez l'article en français Playlist audio - ascultă toate știrile
- Marte în Berbec, din 30 aprilie. Ce aduce în viețile noastre. Patru zodii sunt primele afectate
- Doi mari actori români au scris istorie împreună, dar s-au urât în viața reală. De ce nu și-au vorbit timp de 32 de ani
- Lovitură de teatru la CCR: documente ANAF, declarate neconstituționale în procesele penale
- "Să aprindem grătarele". Ce spune Mihaela Bilic despre mici, cel mai popular aliment printre români
- Probleme pentru doi concurenți, la Te cunosc de undeva: "M-am trezit cu genunchiul umflat"
- Dispare obiceiul de a consuma vin? Ce afectează vânzarea popularei băuturi
- DNA, primele acuzații oficiale după perchezițiile la Complexul Energetic Oltenia (CEO). Cine este directorul reținut. Acuzațiile procurorilor
- Selly, explicații în scandalul cu Radu Alexandru - "piticigratis", Iorga, Adrian Elicopter de Luptă și acuzațiile de viol / video
- 10 lucruri pe care nu le știai despre primarul USR Dominic Fritz
- BANCUL ZILEI: Lucruri dificil de realizat