De ce să toci vinetele pentru salată cu un cuțit de lemn. Explicația simplă
Sursa foto: Pixabay
Știai că ar trebui să toci vinetele cu un cuțit de lemn? Iată care este explicația.
Merele şi ţelina oxidează foarte repede (în maxim o oră de la decojire se înnegresc). Pentru a preveni acest lucru le stropim cu zeamă de lămâie. Dacă trebuie păstrate mai mult timp, putem să le lăsăm într-o baie de apă cu lămâie.
Vasele care rezistă mai mult la foc şi se curăţă uşor sunt cele inoxidabile, din ceramică.
Când vrei să faci şniţele, bate carnea într-o folie de plastic! Astfel, nu se va rupe.
Salata de vinete nu oxidează dacă e tocată cu un cuţit de lemn.
Vezi și: OUĂLE trebuie fierte în APĂ SĂRATĂ. Motivul este foarte simplu!
De ce să pui fructele și legumele congelate în apă sărată. Cel mai bun truc în bucătărie
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Ascultă articolul în limba română Listen to the article in English Écoutez l'article en français Playlist audio - ascultă toate știrile
- Horoscop 28 martie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care are nevoie de o schimbare. Bucură-te de viață!
- AFM, finanțare de 1900 de euro pentru fiecare familie unde venitul pe membru este sub 1700 de lei. Ce este programul ”Prima Conectare”. ”Aduceți civilizația în casa omului”
- Alternativa din capitalele europene, după interzicerea centralelor pe gaz. Ștefan Pălărie (USR): Nu transportă gaz până în apartament
- BANCUL ZILEI: După căsătorie...
- Dan Negru mai vrea o lege dacă se decide închiderea supermarketurilor în weekend: Să-i interzică lui Bartoș!
- Şedinţă de Guvern: Modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, pe ordinea de zi
- Strategul Cristian Socol, reacție la ultimele date Eurostat despre România. Am depășit și Ungaria. Cea mai mare viteză din ultimii 10 ani
- Alexandru Rafila, reacție după ce Oana Sivache (ASSMB) a fost inculpată de DNA
- Oana Zăvoranu bagă televiziunile în faliment. Cât spune Cristi Brancu că ar cere bruneta pentru o înfățișare
- Un înlocuitor al zahărului, mai dăunător decât zahărul în sine. Medicii trag un semnal de alarmă: Evitați-l!