De unde vine inconștiența oamenilor despre COVID? Maria Timuc rupe tăcerea: "Era IMPOSIBIL. Fenomenul care apare"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Maria Timuc, doctorul de suflete, a oferit un interviu exploziv, în exclusivitiate pentru DC NEWS. De unde provine inconștiența oamenilor în ceea ce privește pandemia de COVID-19. 

"Fake-news-ul este una dintre cauzele acestui fenomen, a acestor știri care au intrat în conștiința colectivă și s-au dus acolo unde au găsit terenul propice. Oamenii nu se informează suficient de bine. Era imposibil ca atât de mulți oameni în lumea întreagă, atât de mulți conducători să fie într-un consens desăvârșit ca să creeze un fake-news global care să-ți spună că există boală. Nu ne ducem la sursa de informare corectă.

A doua este ceva ce cred că ține de partea psihologică a problemei. Pandemia este o situație pe care nu au mai trăit-o oamenii de 100 de ani încoace. E un eveniment nou care nu e cunoscut, ci e prima dată, fiind respins. Respingerea este un fenomen care apare în fața unei noutăți. Nu știi despre ce e vorba, nu cunoști și tinzi să respingi acea situație pentru că nu o înțelegi. Nu ai nici suficiente date. Nici știința nu are suficiente date", a declarat Maria Timuc, în exclusivitate pentru DC NEWS. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel