Decizia Sony pentru PS5, după moartea lui George Floyd. ANUNȚUL japonezilor
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Sony a amânat evenimentul său PlayStation 5 care era programat pe 4 iunie, din cauza protestelor curente din Statele Unite.

Sony a amânat evenimentul său PlayStation 5 care era programat pe 4 iunie, din cauza protestelor curente din Statele Unite, conform The Verge.

„În timp ce înțelegem că gamerii din toată lumea abia așteaptă să vadă jocuri PS5, nu simțim că în acest moment este timp de sărbătorire”, a transmis Sony, într-un mesaj pe cele mai importante platforme sociale. „Și acum, pentru moment, vom face un pas înapoi și vom permite vocilor mai importante să fie auzite”.

Proteste naționale în SUA

 Este lesne de înțeles că Sony se referă la manifestațiile de după moartea lui George Floyd în Minnesota. Japonezii au plănuit ca evenimentul de joi să dezvăluie mai multe jocuri de PS5, promițând o oră întreagă de material pentru fanii viitoare console. Astfel, Sony se alătură companiilor EA și Google care au decis să amâne dezvăluirile Madden NFL 21 și beta-ului Android 11.

Statele Unite au fost martore la proteste masive în marile orașe, după poliția s-a purtat în mod abuziv cu un bărbat de culoare. George Floyd a fost ucis de un polițist alb după ce acesta a stat cu genunchiul pe gâtul său timp de 8 minute și 46 de secunde.

Citește aici ce trebuia să se întâmple la evenimentul Sony de pe 4 iunie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel