Descinderile de la Serviciul Omoruri. IMAGINILE cu Liviu Vasilescu și SPORURI obținute ILEGAL (Surse)
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ
Realitatea Plus transmite, pe surse, că descinderile DNA de la Serviciul Omoruri din Capitală ar avea legătură cu un raport din care reies mai multe ilegalități.

Potrivit surselor Realitatea Plus, polițiștii de la Serviciul Omoruri ar fi ridicat imaginile cu întâlnirea dintre Liviu Vasilescu și liderii clanului Duduianu, ilegal, fără mandat. 

De asemenea, ar fi urmat să iasă la iveală o anchetă internă care arată că aceștia încasau ilegal sporuri pentru timpul petrecut lângă cadavre. Ar fi exactat și zeci de dosare cu autor necunoscut. 

Procurorii DNA ar fi fost chemați chiar de șefi din IGPR, după ce, dintr-un raport, au reieșit mai multe ilegalități precum: angajați ai Serviciului Omoruri luau ilegal sporuri și, în ciuda faptului că se lăudau că sunt pe locul 1 în Europa, ar fi existat zeci de dosare cu autor necunoscut.

Perchezițiile de miercuri vin și după ce patru ofițeri ar fi ridicat ilegal imaginile cu Liviu Vasilescu și membri ai clanului Duduianu. Le-ar fi pus pe un calculator, le-ar fi vizionat și le-ar fi șters, spun sursele Realitatea Plus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel