Dezbatere Dăncilă - Iohannis. Florin Bădiţă: Abia atunci o să decid cu cine votez!
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Florin Bădiță
Florin Bădiță
Contactat de DC News, Florin Bădiţă, unul dintre cei mai cunoscuți activiști, a vorbit despre dezbaterea cerută între Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis. 

Florin Bădiță spune că lipsa unei dezbateri între Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă scade calitatea procesului electoral.

"Cred că este necesară o astfel de dezbatere, nu neapărat pentru că este vorba despre Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă, ci pentru că aşa se face într-o democraţie. Scade calitatea procesului electoral dacă nu avem parte de dezbatere. 

Domnul Iohannis se aşteaptă ca lumea să ştie "băi, el a fost preşedinte". El e într-o poziţie de putere, îl înţeleg, dar pentru procesul electoral mi se pare foarte sănătoasă o dezbatere, chiar dacă este între ei doi ( n.r. între Iohannis şi Dăncilă). 

Pentru calitatea procesului electoral consider utile dezbaterile politice. Îl înţeleg pe domnul Iohannis de ce nu a făcut asta în primul tur, se vede şi din rezultate că a fost o strategie bună. Îl înţeleg de ce nu vrea să facă nici în turul doi. Momentan este într-o poziţie favorită", a spus Florin Bădiţă pentru DC News.

Activistul civic spune că va merge la vot, însă nu s-a hotărât încă pe cine va vota.

"Aştept să văd o dezbatere între ei şi după voi putea să votez în cunoştinţă de cauză. Dacă nu va fi o dezbatere, o să văd ce promite fiecare, dacă promit în limitele legale, atunci o să iau o decizie în cunoştinţă de cauză", a mai spus Florin Bădiţă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel