Diaconu a răbufnit la adresa lui Cumpănașu: Nu mă confundați cu mafia dvs.!
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Mircea Diaconu și Alexandru Cumpănașu s-au contrat puternic. 

Invitați la TVR 1, în emisinea ”Președinte de Votat”, Mircea Diaconu și Alexandru Cumpănașu au ajuns la un schimb aprins de replici în momentul în care a venit vorba de a explica atribuțiile președintelui, din punctul de vedere al fiecărui candidat:

Mircea Diaconu a explicat că el ar urma să desecretizeze toate evenimentele din ultimii 30 de ani, începând cu Revoluția, dar și alte dosare care sunt sub masă

A.C: - ”Unde sunt secretizate?”

M.D: - „La dânșii acolo, pardon, la dvs, acolo, că înțeleg că aveți prieteni și informații de pe acolo”

A.C: - ”Mai multe decât dvs., nu! Domnul Ponta cred că e tot de pe acolo, nu e susținătorul dvs?”

M.D: - ”E un cetățean al României, printre alții, iar el împreună cu dl. Tăriceanu au dreptul să susțină pe cine vor”,  a replicat Diaconu vizibil iritat și surprins.

În acest moment cei doi candidați au început să își adreseze săgeți verbale cu un ton ridicat, iar moderatorul a intervenit, reușind foarte greu să-i oprească.

M.D: - ”Dacă sunteți tendențios, eu nu mai scot nicio vorbă și nici nu o să vă mai dau bună ziua! Dar, când o să fiu președinte, o să fiți cetățeanul țării mele și vă respect și vă iubesc”. 

A.C: ”Eu o să fiu cetățean al țării dvs. și al oricărui președinte, dar, în primul rând, trebuie să ne respectăm între noi!” a răspuns Cumpănașu și el iritat de mersul discuției.”

M.D: - ”Asta spun și eu!” a încheiat duelul verbal.

Supărat pe atitudinea contracandidatului său, Mircea Diaconu a refuzat să-i adreseze orice fel de întrebare lui Alexandru Cumpănașu, în minutul destinat acestui punct al dezbaterii. În schimb, Alexandru Cumpănașu i-a reproșat lui Mircea Diaconu faptul că ”Ponta și Tăriceanu i-au dat bani de campanie”.

M.D: ”Mi-au dat mie bani de campanie? Vedeți dvs. la mine bani? Domnule Cumpanașu, fiți mai ponderat! Nu mă confundați cu mafia dvs.!”

Rugat de Ionuț Cristache, moderatorul emisiunii să nu se enerveze, Diaconu a spus:

M.D: - ”Eu nu mă enervez. Mie nu-mi dă nimeni bani!”.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel