Dică, umilit de Becali. Atac fără precedent: Ce calitate are? Antrenorul, ca și demis
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Nicolae Dică
Nicolae Dică
FCSB a fost umilită la Sfântu Gheorghe de Sepsi, scor 4-2. Deși Becali a investit enorm, FCSB e abia pe locul doi iar jocul este dezastruos. La finalul partidei Becali s-a dezlănțuit la adresa antrenorului Nicolae Dică.

"V-am spus că aşteptăm după tur şi retur. Poate ajunge pe primul loc, dar nu cred că poate. Dacă e la două puncte nu-l mai dai afară. Dar dacă e la 5-6 puncte de primul loc, poate încercăm şi cu altul. E mai bună Viitorul decât FCSB? E mai bună Sepsi decât FCSB? E mai bună Gaz Metan decât FCSB? Întreb şi eu. E mai bună Craiova?

Nu cred că putem lua titlul anul ăsta, pentru că noi avem emoţii şi cu om în plus, nu ştim să facem posesie cu om în plus. Nu ştim să ne demarcăm pe poziţie viitore. Jucăm după ureche. Driblează Tănase, driblează Man, poate marchează Gnohere. Păi, stai, mă, că poate vedem şi noi un triunghi, o idee de joc. Trebuia să aleg unul mai bun ca Dică. Nu vreau să-l supăr pe Dică şi pe familia lui acum. Dacă îl dau afară, îl supăr. Mai bine sufăr eu şi mă supăr eu. Nu-mi bat joc de oameni. Nu ştiu ce calitate are Dică. L-a băgat pe Roman mijlocaş stânga...

Nu-l dau afară pe Dică, îl iubesc ca om. Ca antrenor, n-am ce să spun despre el. Echipa asta trebuia să joace şă să câştige campionatul la 15 puncte diferenţă. Coman nu creşte! Niciun jucător nu creşte. Care e problema? Cum joacă Gaz Metan? Că joacă ca benzina, nu ca gazul. Şi la mine, unde e kerosen, nu arde deloc. Cum? Să-mi spună cineva cum. Dică, dacă tu le-ai spus şi ei n-au înţeles, e problema ta. Eu îmi cer iertare faţă de Dică, dar spun ce gândesc, nu pot să mint", a spus Becali, pentru Digi Sport, potrivit Prosport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel