Dieta "Abdomen Plat". Metodă simplă pentru a scăpa de burtă
Data publicării:
Autor: Bogdan Cotigă
WhatsApp
poza cu caracter descriptiv
poza cu caracter descriptiv
După cum sugerează și numele, scopul acestei diete este de a vă aplatiza burta prin pierderea rapidă a kilogramelor în exces.

Dieta "Abdomen Plat" se bazează pe teoria conform căreia acizii grași mononesaturați vizează și distrug grăsimea abdomenului, dând senzația de preaplin și prevenind supraalimentarea, potrivit editorilor revistei Prevention Liz Vaccariello. Aceste grăsimi pe bază de plante se găsesc în alimente precum fructele cu coajă lemnoasă, semințele, ciocolata, avocado și uleiul de măsline și necesită o servire precisă a acestora la fiecare masă și gustare.

Ce trebuie să facem concret pentru a slăbi

Spre deosebire de grăsimile saturate, care întăresc și înfundă arterele, acizii mononesaturați păstrează vasele de sânge moi și flexibile după digestie. Urmând această dietă, se sugerează că o persoană poate scădea până la 6 kilograme în 32 de zile și poate pierde câteva centimetri de grăsime din burtă. Dieta "Abdomen Plat" este gândită după un model mediteranean. Ingredientele cheie - fructe, legume, leguminoase, cereale integrale, ulei de măsline și pește. Aceste ingrediente vă vor ajuta să pierdeți greutatea nedorită dacă vă rezumați a le consuma exclusiv timp de 32 e zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel