Dieta cu ghimbir. Slăbești până la 18 kilograme
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Dieta cu ghimbir. Slăbești până la 18 kilograme. Ghimbirul te poate ajuta în lupta cu kilogramele în plus și reduce grăsimea nesăntoasă.

Dieta cu ghimbir. Slăbești până la 18 kilograme. Se consumă doi litri de ceai de ghimbir, în fiecare zi, plus doi litri de apă. De asemenea, se recomandă sa nu fie depășit pragul de 1.800 calorii pe zi. Se vor evita alimentele procesate, grase și sarea în exces. Se pot slăbi până la 18 kilograme, scrie avantaje.ro.

Mod de preparare ceai

Dieta cu ghimbir. Slăbești până la 18 kilograme. Metoda 1

Se folosește o felie de rădăcină de ghimbir, la o cană de apă clocotită. Se lasă la infuzat jumătate de oră. Ceaiul se consumă cu înghiţituri mici, înainte de fiecare masă, cu 20 de minute.

Dieta cu ghimbir. Slăbești până la 18 kilograme. Metoda 2

Se folosește jumătate de rădăcină de ghimbir mărunţită, 60 g frunze de mentă, un praf de nucuşoară. Amestecul este lăsat la infuzat timp de jumătate de oră. Apoi, se strecoară și se adaugă 250 ml suc de lămâie şi 80 ml suc de portocale. Ceaiul se consumă rece.

Dieta cu ghimbir. Slăbești până la 18 kilograme. Metoda 3

Ceaiul de ghimbir se consumă amestecat cu ceai verde sau ceai negru, la care se adaugă o lingură de miere şi o felie de lămâie.

IMPORTANT! Ceaiul de ghimbir este contraindicat persoanelor cu probleme digestive, boli de inima și femeilor însărcinate sau care alăptează.

Citește și: Dieta cu cafea. Slăbești până la opt kilograme

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel