Dieta cu orez. Rezultate spectaculoase în 14 zile
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Orez
Orez
Dieta cu orez te ajută să slăbești zece kilograme în 14 zile.

Nu te-ai aștepta să auzi de orez într-o cură de slăbire. Însă acesta este ușor de digerat și sărac în calorii. Un pumn de orez, aproximativ 50 de grame, are doar 62 de calorii, în timp ce aceeași cantitate de cartofi conține 140 de calorii.  

Dieta constă în două etape și se permite consumarea a 1.200 de calorii pe zi. 

I

Ziua I: La micul dejun se consumă 2 fructe (fără struguri, banane sau pere), iar la prânz și cină câte o porție de orez fiert și apă plată

Zilele II-VII: se urmează o dietă lacto- vegetariană. Ceea ce presupune ca la micul dejun să se consume o portie de amidonoase (fără pâine), un fruct și un o porție de lactate fără grăsimi. La prânz și cină se pot convuma trei porții de amidonoase, 3 de legume și un fruct.

Atenție! Minim o porție pe zi din amidonoase trebuie să fie compusă din orez fiert.

II

Ziua I: se consuma doar orez fiert (fara alte alimente) și apă plată

Zilele II-VI: minim o masă pe zi trebuie să fie formata din orez; în rest, se recomandă urmarea unei diete lacto-vegetariene, ca în etapa I.

Ziua VII: la micul dejun se mănâncă orez, pot fi două porții de amidonoase și un frunct. La prânz se consumă 3 porții de amidonoase, trei porții de legume și un fruct, iar la cină 3 porții de amidonoase, trei de proteine (sau 2 porții de lactate), trei porții de legume și un fruct.

Atenție!

Înainte cu două săptămâni este important să reduceți consumul de grăsimi din alimentație. În timpul dietei ai voie să consumi daor apă plată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel