Dieta leneșului supraponderal. 500 de calorii tăiate din meniul zilnic
Data publicării:
Autor: Dana Lascu
WhatsApp
Indiferent de dieta pe care o urmați, pentru a pierde în greutate trebuie să ardeți mai multe calorii decât asimilați, în fiecare zi. Pentru supraponderalii leneși, tăierea a aproximativ 500 de calorii din meniul zilnic este un bun început. Iată ce trebuie să faci și cât de ușor e să reduci aportul de calorii. 

Dacă puteți mânca cu 500 de calorii mai puțin în fiecare zi, ar trebui să pierdeți circa jumătate de kilogram pe săptămână. Așa că, indiferent ce vă place să mâncați, încercați să faceți următoarele lucruri, toate bazate pe studii științifice.

Lista cu 10 moduri de a scădea numărul de calorii este alcătuită de specialiștii de la MedlinePlus, pagina de web a Institutului Național de Sănătate Publică din SUA.

1. Schimbă-ți gustările. Mulți se mulțumesc cu o gustare sau două între mese. Gustările sunt bune, dar asigurați-vă că alegeți unele cu conținut scăzut de calorii. Cheia este de a avea gustări sănătoase atunci când vi se face foame.

În loc de o pungă cu bomboane de ciocolată (425 calorii) de 85 g, alegeți o ceașcă (250 mg) de popcorn fără arome (31 de calorii), o cană (250 mg) de struguri sau un măr mic și 12 migdale (160 de calorii). Alegerea gustărilor sănătoase (luate de cel mult două ori pe zi) vă va economisi 500 de calorii.

Celelalte 9 moduri la fel de ușoare de a micșora drastic numărul de calorii le găsiți pe DC Medical.RO. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel