Dietele minune, desființate de Anca Hâncu. Ce se întâmplă în organism, efecte dezastruoase
Data publicării:
Autor: Bianca Ştefan
WhatsApp
Dietă
Dietă
Medicii nutriționiști desființează dietele minune. Un exemplu în acest sens este și Anca Hâncu.

Invitată la interviurile DCNews, nutriționistul Anca Hâncu a demontat miturile legate de dietele care te slăbesc miraculos și a povestit ceea se întâmplă în cabinetul său.

Vorbim de o dietă corectă, vorbim despre a mânca în mod corect, trei mese pe zi, cu două gustări, care vor asigura un echilibru energetic și un nivel al glicemiei în așa fel încât să nu apară episoade de foame. Asta face nutriționistul. Te învață în așa fel încât să nu îți fie foame, dar să te și oprești la momentul care trebuie.

Foarte multă lume caută pe internet și găsește dietele minune, care te slăbesc 10 kg în 5 zile. Nu este recomandat de nutriționiști. Aceste diete minune nu funcționează decât poate pe termen scurt. Încercați, dacă doriți o scădere în greutate, să abordați un medic nutriționist care va face o consiliere de slăbit treptat, cu grijă, menținerea tuturor nutrienților esențiali și menținerea stilului de viață sănătos pe termen lung.

Dietele minune bulversează organismul, efectul yo - yo, între slăbit, îngrășat, apoi iar slăbit va avea efecte dezastruoase pentru organism. Persoanele încep să adopte genul acesta de diete, slăbesc, după care se îngrașă și își dezechilibrează organismul., a povestit Anca Hâncu la DCNews. 

Vezi răspunsul integral AICI




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel