DIICOT: Trei POLIȚIȘTI și alți 12 oameni, trimiși în judecată pentru ORGII CU MINORE
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
DIICOT a anunțat joi, 2 iulie, printr-un comunicat de presă, trimiterea în judecată a 15 oameni, dintre care trei polițiști, pentru orgii cu minore în club. 

Procurorii DIICOT au decis trimiterea în judecată a 15 persoane, dintre care trei poliţişti, pentru comiterea mai multor infracţiuni precum trafic de droguri, act sexual cu un minor şi trafic de influenţă.

Până în prezent, 30 de persoane sunt inculpate în dosar. 11 dintre acestea au încheiat cu procurorii DIICOT un acord de recunoaștere a vinovăției. Timp de patru ani, într-un club clandestin din Bacău, s-au derulat activitățile pentru care au fost trimiși în judecată indivizii. 

Printre acuzațiile cu care s-a ales liderul grupării de numără consum ilicit și trafic de droguri, cumpărare de influenţă, complicitate la săvârşirea infracţiunii de cumpărare de influenţă, folosirea prostituţiei infantile în formă continuată, act sexual cu un minor, proxenetism, pornografie infantilă şi sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Trei polițiști, trimiși în judecată

  • Răzvan-Gabriel Aursulesi este acuzat de săvârşirea infracţiunii de folosire a prostituţiei infantile, în formă continuată.
  • Adrian Bogdan Huiban, pentru săvârşirea infracţiunii de efectuare fără drept de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive
  • Vasilică Bujor, acuzat de săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu.

„În actul de sesizare s-a arătat că faptele prezentate s-au consumat în cadrul oferit de o clădire cu destinaţie de depozit situat pe o stradă din municipiul Bacău. În interiorul acestui spaţiu, pe parcursul unei perioade care a durat mai bine de patru ani, inculpatul S. M. a angrenat societatea constituită în jurul său – de altfel deosebit de eterogenă prin asocierea unor oameni de afaceri, cu funcţionari publici purtători ai autorităţii de stat, persoane cu trecut infracţional sau elevi ai liceelor băcăuane - în practica curentă a abuzului de alcool, droguri şi substanţe psihoactive, prostituţie şi spectacole cu caracter erotic”, se arată în comunicatul procurorilor DIICOT. 

Fetele aveau vârste curprinse între 14 și 17 ani. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel