DILEMA lui Nadal: Nu înţeleg de ce nu putem juca tenis, în timp ce mulţi oameni merg la serviciu
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
nadal
nadal
Tenismanul spaniol Rafael Nadal, numărul 2 mondial, s-a întrebat pe Instagram, de ce jucătorii de tenis nu pot practica sportul lor, în timp alţi angajaţi continuă să lucreze, în ciuda izolării impuse din cauza pandemiei de Covid-19, informează AFP.

'Este adevărat că nu înţeleg prea bine de ce nu putem juca tenis, în timp ce mulţi oameni merg la serviciu', a afirmat ibericul în cursul unui videochat live, chestionat în legătură cu modul în care se antrenează în această perioadă.

'Mai ales în sportul nostru, unde păstrăm distanţe de siguranţă', a adăugat el. Spania este plasată în stare de urgenţă până pe 9 mai, cu populaţia izolată la domiciliu şi economia oprită aproape în totalitate, cu excepţia câtorva sectoare.

'Am înţeles situaţia, dar cu toate astea există multe lucruri care nu sunt logice. Însă trebuie să acceptăm regulile şi să trăim cu ele. Am înţeles că suntem într-o situaţie foarte complicată, că guvernul se confruntă cu o situaţie fără precedent şi înţeleg, de asemenea, că cine se poate antrena sau nu este ultimul lucru la care ei se gândesc', a mai spus Nadal.

'Va fi foarte dificil de jucat turnee oficiale pe termen scurt', a conchis câştigătorul a 19 titluri de Mare Şlem, care doreşte să organizeze o serie de turnee cu porţile închise la academia sa din insula Mallorca, pentru ca jucătorii şi jucătoarele din circuitele ATP şi WTA să se menţină în formă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel