Dinamo - FCSB. Dică: Dacă Dinamo câştigă meciul...
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Nicolae Dică, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că jocul formaţiei Dinamo a crescut de la instalarea tehnicianului Mircea Rednic. 

El a precizat că i-a fost dificil să o analizeze pe Dinamo înaintea derby-ului de duminică deoarece de la începutul sezonului a schimbat mulţi jucători şi antrenori. "Jocul echipei Dinamo a crescut de la venirea lui Mircea Rednic. Chiar dacă a schimbat foarte mulţi jucători de la meci la meci, în jocul cu FC Voluntari Dinamo a avut o prestaţie bună, a dominat şi a reuşit să câştige. Dinamo în 14 etape a ajuns la al treilea antrenor şi a schimbat şi foarte mulţi jucători. Să analizezi jocul lui Dinamo este foarte greu în acest moment. Dar cred că cei mai importanţi jucători ai lor sunt Nistor şi Salomao", a afirmat tehnicianul. 

"Dacă cei de la Dinamo câştigă meciul cu noi atunci suporterii lor vor uita tot"

Dică se aşteaptă ca unul sau doi dintre jucătorii recent transferaţi de Dinamo să fie pe banca de rezerve la derby-ul de duminică seara. "Din declaraţiile făcute, am înţeles că Mircea Rednic nu va băga în teren vreun jucător dintre cei noi. Dar eu mă aştept să se afle pe bancă unul-doi dintre cei care au venit. Dacă cei de la Dinamo câştigă meciul cu noi atunci suporterii lor vor uita tot ce au făcut rău în partidele anterioare. Am văzut că la echipa lor e o atmosferă bună, au un moral bun pentru că au câştigat cu FC Voluntari. Dar şi noi venim după două victorii în campionat, iar ăsta e un lucru pozitiv. Trebuie să stăm cât mai aproape de CFR Cluj pentru că obiectivul nostru este câştigarea campionatului", a menţionat Nicolae Dică. 

"E clar că e un joc special pentru că este un derby"

"Se ştie foarte bine rivalitatea dintre cele două echipe. Important este ca noi să fim pregătiţi. Din punctul meu de vedere nu contează locul din clasament într-un derby pentru că jucătorii vor avea cu siguranţă o altă atitudine faţă de alte meciuri. Suporterii îşi doresc mereu să învingi marea rivală. Întotdeauna atmosfera la meciurile cu Dinamo a fost foarte frumoasă indiferent dacă au fost considerate acasă sau în deplasare. Îmi doresc să vină cât mai mulţi dintre suporterii noştri, am înţeles că vor fi 4-5.000. Sper să vină şi să ne încurajeze pentru că avem nevoie de ei", a adăugat antrenorul. 

Nicolae Dică a menţionat că atacantul Harlem Gnohere îşi doreşte foarte mult să marcheze împotriva fostei sale echipe. "Gnohere este motivat la maximum şi îşi doreşte să marcheze împotriva celor de la Dinamo. El vrea să marcheze la fiecare meci, dar acum îşi doreşte şi mai mult", a afirmat tehnicianul. Echipa de fotbal FCSB întâlneşte, duminică, de la ora 21,00, pe Arena Naţională din Capitală, formaţia Dinamo, într-o partidă contând pentru etapa a 15-a a Ligii I. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel