Urmărește emisiunea live
Dinamo - FCSB. Ultimele informaţii din echipa lui Dică
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Nicolae Dică, a anunţat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că fundaşii Alexandru Stan şi Bogdan Planic sunt refăcuţi în proporţie de 60-70% după accidentările suferite în ultima perioadă, dar încă nu ştie dacă aceştia vor putea să joace în derby-ul cu Dinamo de duminică seara. 

"Pe Stan şi Planic încercăm să îi băgăm la antrenament cu echipa, să vedem dacă vor putea. Cred că 60-70% sunt refăcuţi, dar vom vedea şi mâine dimineaţă care e situaţia şi dacă vor putea să joace seara. E riscant să intre, dar atât timp cât eu şi jucătorii dorim acest lucru trebuie să ne asumăm un risc. Iar eu mi-l asum. Dar vom vedea dacă ei vor putea să joace mâine. Îmi e teamă şi de o recidivă la ei.... Însă după acest meci urmează o pauză de două săptămâni şi au timp să îşi revină. Eu nu forţez însă niciun jucător să intre. Prefer să joc cu Rusescu fundaş central decât să intre un jucător care nu vrea să joace, asta ca să dau un exemplu", a explicat Dică. 

Tehncianul a menţionat că starea foarte proastă a gazonului de pe Arena Naţională nu trebuie să fie un alibi pentru jucătorii săi. "Am văzut câteva imagini cu gazonul, arată rău, dar nu avem ce să facem. Trebuie să jucăm, să dăm totul. Nu contează starea terenului, trebuie să câştigăm. Nu trebuie să căutăm acum alibiuri că terenul nu e ca masa de biliard. Am jucat la fel şi meciurile cu Astra, cu Sepsi... deci nu ar trebui să ne intereseze terenul", a spus antrenorul. 

Un singur jucător convocat la naţională

Întrebat dacă nu este cam puţin ca FCSB să aibă doar un jucător, pe Romario Benzar, convocat la echipa naţională a României pentru partidele cu Lituania şi Muntenegru din Liga Naţiunilor, Nicolae Dică a răspuns: "Da, e puţin. Dar nu spune toată lumea că avem cel mai valoros lot şi că avem cei mai mari fotbalişti din România? Întrebaţi-l pe Cosmin Contra de ce a convocat doar un singur jucător de la noi. Eu nu vreau să intru în aceste detalii". 

Echipa de fotbal FCSB întâlneşte, duminică, de la ora 21,00, pe Arena Naţională din Capitală, formaţia Dinamo, într-o partidă contând pentru etapa a 15-a a Ligii I. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel