Dinamo, transfer. Teddy Mezague, la clubul din Ştefan cel Mare
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Sursa: Facebook/ FC Dinamo București
Sursa: Facebook/ FC Dinamo București
Fundaşul central francez Teddy Mezague, 28 de ani, a semnat, miercuri, un contract cu echipa de fotbal Dinamo Bucureşti, a anunţat conducerea clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare, prin intermediul site-ului oficial. 

Mezague, născut la Marsilia, pe 27 mai 1990, şi-a început cariera în prima ligă franceză, la Montpellier, după care a mai evoluat pentru Martigues, Leyton Orient, ultima dată purtând tricoul echipei belgiene Mouscron. Noul dinamovist a efectuat vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală şi s-a alăturat lotului pregătit de Florin Bratu în cantonamentul de la Săftica şi va purta numărul 90 pe tricou. 

Mezague a jucat 29 de meciuri în campionat şi două în Cupa Belgiei în sezonul trecut, pentru Mouscron, marcând trei goluri, în meciurile cu Anderlecht, Zulte Waregem şi Lierse. Fundaşul, care a lucrat cu antrenorul Mircea Rednic la Mouscron, fiind şi coleg cu Dorin Rotariu în stagiunea trecută, a totalizat 88 de partide şi patru goluri în prima ligă a campionatului belgian, în trei sezoane competiţionale. 

În Franţa, Mezague a jucat finala Cupei Ligii în 2011 şi Supercupa Franţei un an mai târziu, ambele cu Montpellier. Este al doilea transfer perfectat de Dinamo în această săptămână, după ce marţi clubul l-a anunţat pe atacantul elveţian Danijel Subotic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel