Urmărește emisiunea live
Dinamo: Bratu, aproape de demitere. Antrenorul atacă
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Dinamo - Florin Bratu
Dinamo - Florin Bratu
Antrenorul echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, Florin Bratu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că situaţia formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare nu este dramatică, deoarece se află la doar trei puncte de zona play-off-ului Ligii I.

"Poli Iaşi vine după două victorii, noi după două înfrângeri. Vom vedea mâine care echipă este mai motivată. Cred că jucătorii mei, după această perioadă nefastă, sunt foarte încrezători că pot redresa situaţia. În acelaşi timp mă gândesc că ne va aştepta o atmosferă ostilă în Copou, dar nu cred că ne va speria acest lucru. Focusul meu în momentul de faţă este pentru meciul de mâine, avem o strategie, să vedem cum o punem în practică. Ne dorim să facem un joc bun. Vreau să vad atitudine. Situaţia nu e dramatică, echipa este la doar trei puncte de un loc de play-off, a declarat Bratu, potrivit site-ului oficial al clubului.

Fiind un brand foarte mare, la Dinamo se vrea tot timpul rezultate, performanţă. Dar trebuie să fim realişti şi să ne gândim că e destul de greu în situaţia de faţă să ne batem cu FCSB sau CFR Cluj. Noi am plecat la un drum, ne-am pus ca obiectiv să accedem în play-off. Eu cred că este un obiectiv realist pe care îl putem îndeplini fără niciun fel de problemă. Mai sunt foarte multe meciuri, 18 din sezonul regulat, 54 de puncte puse în joc, aşa că nu trebuie să ne speriem", a mai spus Bratu.

Nu e presiune

Fostul atacant a subliniat că nu s-a pus o presiune suplimentară pe el sau pe jucători înaintea partidei de la Iaşi: "Sunt mândru că antrenez Dinamo şi o să-l antrenez în continuare. Trebuie să ne gândim şi în ce situaţie am venit eu la club, în sezonul trecut, o situaţie foarte dificilă. Trebuie să vedem unde ne aflam noi ca şi club şi să vedem dacă ne putem bate cu Steaua sau cu CFR Cluj. Eu cred că nu acestea sunt echipele cu care ne batem noi pentru un loc în play-off. Sunt altele. Am discutat cu preşedintele David, dar nu s-a pus o presiune suplimentară nici pe mine, nici pe jucători în momentul de faţă.

Căpitanul echipei, mijlocaşul Dan Nistor, consideră că toţi componenţii lotului dinamovist trebuie să fie mai responsabili după rezultatele din acest sezon.

Vineri, CSM Politehnica Iaşi o întâlneşte pe FC Dinamo Bucureşti, pe Stadion Emil Alexandrescu din Iaşi, de la ora 21,00, în etapa a noua a Ligii I.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel