Dinamo Bucureşti - Astra Giurgiu, scor final în Liga I
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Fotbal Liga 1
Fotbal Liga 1
Dinamo Bucureşti a jucat cu Astra Giurgiu, în etapa a 8-a a Ligii I de fotbal, meci în care Alibec a marcat după 7 luni de ”secetă”.

Astra Giurgiu a învins-o pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 2-1 (1-0), vineri seara, în deplasare, într-un meci din etapa a 8-a a Ligii I de fotbal. Astra s-a impus prin golurile marcate de Denis Alibec (13) şi Romario Moise (66). Alibec a marcat primul său gol de la revenirea la Astra, în urma unei pase primite de la francezul Begue, şi l-a servit pe Moise la golul al doilea al oaspeţilor.

Golul de onoare al lui Dinamo a fost reuşit de elveţianul Danijel Subotic (88), la meciul său de debut, din centrarea lui Dan Nistor. Dinamo a avut ocazii de gol prin Daniel Popa (18, 27, 46, 47), Cooper (20), Neicuţescu (42, 51), Gomelt (74), Hanca (90+2). Astra a mai avut şanse de gol prin Alibec (16), Llullaku (33) şi Balaure (75).

Astra, la primul meci după ce a fost preluată de antrenorul Gheorghe Mulţescu, este singura echipă neînvinsă din actualul campionat. Dinamo a pierdut primul meci acasă în acest sezon, după trei victorii consecutive. Dinamo are două eşecuri la rând, 0-3 la Craiova şi 1-2 cu Astra.

FC Dinamo Bucureşti - AFC Astra Giurgiu 1-2 (0-1),

stadion Dinamo - Bucureşti

Au marcat: Danijel Subotic (88), respectiv Denis Alibec (13), Romario Moise (66).

Arbitru: Istvan Kovacs (Carei); arbitri asistenţi: Ovidiu Artene (Vaslui), Vasile Marinescu (Bucureşti); arbitru de rezervă: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe) Observatori: George Ionescu (Bucureşti) - CCA, Bogdan Buhuş (Bârlad)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel