Dinamo București învinsă  de UTA Arad și sunt la un pas de retrogradare
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Dinamo București – UTA  Arad s-a încheiat 0-1, marți seara, în runda a doua a play-out-ului Ligii 1. „Câinii roșii au ratat o lovitură de pedeapsă în finalul primei reprize, prin Sorescu, la scorul de 0-1. Dinamo e pe locul 14, cu 15 puncte, loc ce duce la barajul de menținere în prima ligă.

UTA Arad a învins în deplasare pe Dinamo București și s-a instalat pe prima poziție a play-out-ului. Portarul oaspeților, Dragoș Balauru, a fost eroul meciului, intervențiile sale, inclusiv apărarea unui penalty executat de Sorescu, fiind decisive pentru obținerea victoriei.

Dinamo a făcut un meci bun, cu multe ocazii de poartă, dar cei care au deschis scorul au fost cei de la UTA, prin Miculescu, în minutul 34, cu larga contribuție a portarului gazdelor.

Sorescu a fost ghicit de Balauru, la penalty-ul executat două minute mai târziu, arădenii păstrându-și avantajul.

Repriza a doua s-a jucat cu ocazii importante la ambele porți, fără însă ca vreuna din echipe să concretizeze.

UTA Arad ocupă locul 7 în clasamentul Ligii 1, primul din play-out, cu 25 de puncte, ajungând la 4 meciuri fără înfrângere și fără gol primit, în timp ce Dinamo e pe 14, cu 15 puncte, la un singur punct de zona ce duce direct la retrogradare, Poli Iași putând să o depășească în clasament dacă învinge în aceeași etapă pe FC Voluntari, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel