Dinamo, eșec cu Sepsi OSK
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Dinamo București a pierdut meciul cu Sepsi OSK, disputat vineri, pe teren propriu, scor 1-2, în primul meci din runda cu numărul 21 a Ligii 1.

În minutul 47, dinamoviștii au solicitat o lovitură de la 11 metri pentru un presupus henț comis în careu de Bouhenna, însă arbitrul Iulian Călin nu a acordat nimic. Dinamo a deschis scorul în minutul 61, prin Dan Nistor. Căpitanul bucureștenilor a primit în careu de la Deian Sorescu și a punctat pentru 1-0.

Gazdele au rămas în inferioritate numerică, în minutul 73, după eliminarea autorului primului gol, Dan Nistor, care a încasat al doilea cartonaș galben pentru un fault comis la mijlocul careului. Sepsi OSK a întors rezultatul prin atacantul elvețian Goran Karanovic, care a punctat de două ori, în minutul 76, respectiv 78, ducând scorul la 2-1 în favoarea covăsnenilor.

În urma acestui rezultat, Dinamo a ratat șansa de a urca, cel puțin temporar, pe loc de play-off, menținându-se pe poziția a opta, cu 28 de puncte acumulate. De partea cealaltă, Sepsi OSK se clasează pe locul 9, cu 25 de puncte, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel