Dinamoviştii se mobilizează pentru banii de licenţă: Strângem rândurile, câinilor!
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Steliano Filip, dărâmat după înfrângerea cu Viitorul
Steliano Filip, dărâmat după înfrângerea cu Viitorul
Mobilizare a dinamoviştilor pentru a strânge banii necesari obţinerii licenţei pentru noul sezon. 

Suporterii-acţionari ai echipei Dinamo vin cu un nou mesaj de forţă pentru a-i mobiliza pe cei care iubesc culorile clubului să contribuie pentru obţinerea licenţei. 

"Ioan Andone, membru DDB Elite, câinele nostru, ÎL ȘTIȚI! Tocmai am dat peste declarația lui, pe GSP, în care dezvăluie lumii motivul pentru care înroșește zilele astea telefonul: VOI SUNTEȚI! 'M-au convins chiar şi pe mine acum să dau telefoane. Dau telefoane la prieteni care ziceau că sunt dinamovişti. Spuneau din gură că sunt dinamovişti, acum să îi şi vedem la treabă.

Pentru mine, câţi bani a strâns DDB, e inexplicabil! Sunt extrem de organizaţi, vorbesc cu tot felul de companii să cumpere carduri, jos pălăria! DDB trebuie acum să strângă 800 de mii, iar acţionarii majoritari stau în Spania, la Almeria, la plajă, la 29 de grade Celsius. V-am spus, am început şi eu să-mi sun prietenii şi de pe la Hunedoara. Mi-am plătit cardul de 1948 de euro”, a mai spus Andone, conform sursei citate. (telekomsport)'.

STRÂNGEM RÂNDURILE, CÂINILOR! Asta trebuie să continuăm să facem toți. Sunăm câini de-ai noștri, un pic mai dușmani cu net-ul, le explicăm situația, le arătăm drumul, îi convingem să își facă card, le povestim despre tricouri, pe scurt: ÎI ADUCEM LÂNGĂ NOI, fraților! DOAR ÎMPREUNĂ PUTEM REUȘI!

Și dacă te sună Andone, cumva, transmite-i din partea noastră, a tuturor celor de aici, de pe pagină: 'MULȚUMIM!'", transmit suporterii pe pagina de Facebook Peluza Catalin Hildan-Dinamo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel