Dispută în fotbal. Vasile Miriuţă îl contrazice pe Dan Petreescu. "Abia i-au bătut pe morţii ăia din Gibraltar"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Vasile Miriuţă şi Dan Petrescu se contrazic asupra şanselor la victorie ale CFR Cluj în meciul cu suedezii de la Djurgardens. 

„Sincer, nici nu mă gândesc să nu treacă CFR. Eu i-am văzut (n.r. pe cei de la Djurgarden), au jucat cu Ferencvaros, la Budapesta. I-au bătut (n.r. maghiarii) cu 2-0, putea să fie 5 sau 6-0. Dacă ăia abia i-au bătut pe morții ăia din Gibraltar (n.r. 2-1 cu Europa FC)… trebuie să o respectăm pe Djurgarden, dar hai să fim serioși, la experiența și valoarea jucătorilor de la CFR nu ar trebui să fie vreo problemă. Eu am mare încredere în experiența lor și a lui Dan Petrescu. Se vor califica la două goluri diferență”, a spus Vasile Miriuță, la Digi Sport.

Dan Petrescu, mai puţin optimist 

„Sorţii n-au fost buni pentru noi, împotriva campioanei Suediei era cel mai greu meci. Şi în deplasare, pe teren sintetic. Trebuie să ne adaptăm şi nu este uşor să te adaptezi într-o zi şi să reuşeşti să joci mai bine decât campioana Suediei. Va fi un meci de luptă, un meci în care ei vor juca ofensiv. E o echipă foarte bună, greu să piardă un meci de fotbal. Chiar dacă e 50-50 la sută, terenul propriu şi faptul că e sintetic fac ca ei să fie favoriţi. Noi am mai jucat anul trecut în Astana și n-am făcut foarte bine. Adversarul se antrenează zilnic aici, noi n-ar trebui să avem scuze, dar trebuie să ne adaptăm și asta nu e ușor.

Cred că sunt foarte mulţi jucători periculoşi la adversari, mai ales cei de atac, pentru că sunt 3 jucători rapizi, în spatele vârfului, toți de echipă națională. Au două vârfuri foarte puternice, nu știu pe care îl vor alege, la mijlocul terenului sunt jucători interesanți, iar fundașul dreapta e foarte ofensiv. Per total, o echipă disciplinată, care ştie ce vrea. Nu va fi uşor, împotriva echipelor scandinave mereu am avut probleme şi preferam o echipă mai latină sau anglo-saxonă, cu un fotbal mai combinativ. Şi pentru ei e meciul cel mai important. Trebuie să facem un meci perfect”, a spus Dan Petrescu, înainte de Djurgarden – CFR Cluj, conform Prosport.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel