DNA, dosar. Tăriceanu, ipoteză: Se dorește ruperea coaliției PSD - ALDE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: D.C.
WhatsApp
Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a afirmat, într-un interviu pentru Mediafax , citat de Antena 3, că realitatea este că nu a luat niciun leu mită sau alte foloase în cadrul afacerii Microsoft. 

Președintele Senatului a spus, în interviul citat, difuzat la ”Punctul de Întâlnire” de la Antena 3, că ”Realitatea e că nu am luat niciun ban, niciun leu mită sau alte foloase în cadrul acestei afaceri Microsoft.” El a afirmat că se așteaptă ca dosarul să fie foarte subțire, bazat pe suspiciuni rezonabile, declarații sub acoperire, cu identitate protejată. 

Călin Popescu Tăriceanu a mai afirmat că sunt scurse informații către presă pe surse judiciare și se fac presiuni pentru condamnarea unei persoane în opinia publică, înainte de a fi judecată. Totodată, el a subliniat că nu are acces la dosar și, prin urmare, nu poate să se apere. 

Președintele Senatului a mai afirmat că ”poate că se doreşte ruperea coaliţiei”. El susține că e o încercare de care a mai auzit cu privire la Guvernul meu, numărul 2.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel