Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Sport
 
18 Martie, 09:05
Doliu în familia Mayweather. Fostul campion mondial a murit
Fostul mare pugilist şi antrenor Roger Mayweather a murit.

Fostul mare pugilist şi antrenor Roger Mayweather a murit la vârsta de 58 de ani. Campion mondial WBA la categoria superpană şi WBC la categoria semimijlocie-uşoară şi IBO, la categoriile semimijlocie-uşoară şi semimijlocie, Roger era unchiul lui Floyd, pe care l-a și antrenat.

Roger Mayweather a fost un membru cheie al echipei de antrenori a lui Floyd Mayweather și a fost campion mondial WBA la categoria superpană şi WBC la categoria semimijlocie-uşoară şi IBO, la categoriile semimijlocie-uşoară şi semimijlocie. În ultimii ani, sănătatea lui Roger Mayweather s-a deteriorat.

Boxul, principalul vinovat

 

În 2015, Floyd dădea vina pe box pentru că a dăunat creierului unchiului său. „Unchiul meu Roger Mayweather a pierdut o mulţime de amintiri din cauza boxului. Are doar 50 de ani dar pare că este un bătrân de 80 de ani", spunea Floyd la acel moment.

Roger l-a antrenat pe Floyd Mayweather între 2000 şi 2012.

Această tragedie în familia Mayweather vine după ce, în urmă cu doar câteva zile, fosta parteneră a lui Floyd Mayweather a fost găsită moartă în maşina parcată în faţa casei sale, scrie Mediafax.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri