Doliu în lumea fotbalului. S-a împușcat în cap
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Este doliu în lumea fotbalului după ce un celebru jucător s-a sinucis. El s-a împușcat în cap. 

Fostul fotbalist sârb Miljan Mrdakovic s-a sinucis sâmbătă, la Belgrad, împuşcându-se în cap, a anunţat presa locală, citată de EFE, scrie Agerpres. 

Potrivit ziarului Kurir, fostul atacant, care avea 38 de ani, s-a sinucis într-un apartament închiriat unde locuia împreună cu prietena sa.

Mrdakovic şi-a început cariera la juniorii echipei Radnicki Nis, din oraşul natal, apoi s-a transferat la Partizan Belgrad.

Atacantul a jucat la numeroase cluburi

Atacantul a jucat la numeroase cluburi, printre care Anderlecht şi Gent, în Belgia, Salzburg (Austria), Maccabi Tel Aviv, Vitoria Guimaraes (Portugalia), Apollon Limassol şi AEK Larnaca (Cipru). În ţara sa, el a mai fost legitimat la Vojvodina Novi Sad, Rad Belgrad şi OFK Beograd, la ultima încheindu-şi cariera în 2017.

Mrdakovic a disputat trei meciuri pentru echipa olimpică a Serbiei la Jocurile din 2008 de la Beijing şi a avut 9 selecţii pentru naţionala U-21 a ţării sale. Cotidianul Novosti scrie că Mrdakovic are un băiat în vârstă de 16 ani, care s-a dedicat de asemenea fotbalului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel