Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail redactia@dcnews.ro
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări

Stiri
 
17 sep, 23:32
Dorian Popa, în emisiunea lui Gâdea: Nu vreau să facem o dramă, nu vreau să o fac pe mama să lăcrimeze în fața televizorului
Dorian Popa a vorbit, joi, despre o perioadă grea din viața lui, separarea părinţilor săi. 
Mihai Gâdea și Dorian Popa

„Este o poveste atipică, asta e cert. Nu aș vrea să facem o dramă, nu vreau să o fac pe mama mea să lăcrimeze în fața televizorului și nicidecum nu aș vrea să lăcrimez eu”, a spus, joi seară, Dorian Popa în cadrul emisiunii lui Mihai Gâdea de la Antena 3.

„Mama este o super-eroină, a reușit să crească doi bărbați, în ciuda contextului greu. Tatăl meu, când aveam 14 ani, s-a separat oarecum de noi, nu ar fi fost asta o problemă, întrucât sunt multe familii care nu funcționează neapărat în unitate. Noi am fost crescuți și educați încât să înțelegem și o separare. Problema a fost când separarea a început să devină evident numai din partea lui. Ori albă ori neagră, când mama spunea că se poate și gri. (...) Am rămas alături de mama. A devenit și mamă și tată, a făcut față cu brio. A ținut foarte mult la educația noastră, o respect mult. Au trecut anii, îi mulțumesc pentru educația oferită!”, a spus Dorian Popa. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri