Dosar 10 august. Ludovic Orban, anunț după ce moțiunea a trecut
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Ludovic Orban FOTO Agerpres
Ludovic Orban FOTO Agerpres
Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminică, că la putere va veni o forță politică care respectă libertatea, făcând referire la dosare nesoluționate, cum e cel al Revoluției.

„Suntem la 30 de ani de la revoluție și este timpul să punem punct tranziției. După 30 de ani n-am aflat cine a tras în noi și cine este vinovat pentru cei peste 1.000 de morți de la Revoluție. După 30 de ani nu am aflat cine sunt cei care au organizat Mineriadele. Nici astăzi nu știm cine a dat ordinele ticăloase care a transformat Jandarmeria într-o armă de luptă împotriva cetățenilor. Cine își imaginează că poate să mai rămână secret dosarul evenimentelor din 10 august, se înșală amarnic. Adevărul va ieși la suprafață, așa cum uleiul iese la suprafața apei, pentru că va veni la putere o forță politică care respectă libertatea și drepturile românilor", a declarat Ludovic Orban.

Klaus Iohannis a anunțat că va continua luni consultările cu partidele pentru formarea unui nou Guvern. Șeful statului a precizat că va desemna un alt premier, cel târziu marți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel