Dr. Denisa Zaharia, efecte după vaccinarea anti-Covid-19. ”Chiar nu mă așteptam să fie posibil așa de rapid și în România”
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Dr. Denisa Zaharia, medic stomatolog ortodont la PerfectDent, a ales să înceapă 2021 cu speranță, încredere și respect față de meseria sa, față de pacienți și față de toți cei din jurul său. De aceea, a decis să se vaccineze anti-Covid-19.

Cum se simte după vaccin, de ce a ales să se vaccineze și ce mesaj are pentru oamenii care încă sunt reticenți când vine vorba de acest demers, aflați într-un interviu pe care Dr. Denisa Zaharia l-a acordat în exclusivitate pentru DC News.

DC News: Cum vă simțiți după vaccinul anti-Covid-19? Ați avut vreun efect după vaccinare?

Denisa Zaharia: Am fost nerăbdătoare să mă vaccinez, este lucrul pe care l-am dorit cu toții în aceste luni de pandemie, chiar nu mă așteptăm să fie posibil așa de rapid și în România. M-am simțit foarte bine după vaccinare, procedeul a fost simplu, nedureros, comparabil cu al vaccinării antigripale.

DC News: De ce ați ales să vă vaccinați?

Denisa Zaharia: Am ales să mă vaccinez pentru că sunt medic și cred în știință și în medicină. Vrem cu toții să revenim la normalitate și cred că trebuie să fiu responsabilă pentru mine, pentru cei din jurul meu, pentru pacienții mei și pentru întreaga societate.

DC News: Unii medici care s-au vaccinat au primit amenințări sau injurii după ce s-au vaccinat. A fost și cazul dumneavoastră? Care au fost reacțiile oamenilor?

Denisa Zaharia: Am observat că cei mai mulți au avut reacții pozitive, sigur că sunt și persoane neîncrezătoare, până la urmă este o alegere personală, dar aceasta trebuie să fie în cunoștință de cauză și cu simțul responsabilității.

DC News: Ce mesaj aveți pentru oamenii care sunt reticenți când vine vorba de a se vaccina împotriva Covid-19?

Denisa Zaharia: Cred că trebuie să existe o comunicare transparentă, prin mesaje simple, pe înțelesul tuturor, este datoria fiecăruia dintre noi de a discuta cu părinții, cu bunicii noștri și un rol esențial îl au și formatorii de opinie, personalități culturale, artiștii, sportivii etc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel