Urmărește emisiunea live
Dr Natalia Motaș: Chirurgia cancerului pulmonar la Academia de Sănătate
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dana Lascu
WhatsApp
Dr Natalia Motaș. FOTO: DC Medical
Dr Natalia Motaș. FOTO: DC Medical
Dr Natalia Motaș va explica, la Academia de Sănătate, luni, 18 noiembrie, care sunt soluțiile chirurgicale pentru pacienții cu cancer pulmonar. Emisiunea va fi transmisă pe DC News și DC Medical de la ora 11.00.

Dr Natalia Motaș este medic primar chirurgie toracică, cu competență în endoscopie bronșică, la Institutul Oncologic „Prof.Dr.Al.Trestioreanu" București - Clinica de Chirurgie Toracică, dar și șef de lucrări la UMF Carol Davila și doctor în științe medicale.

„Vom aborda un subiect care sigur e de interes pentru foarte mulți dintre cei care urmăresc emisiunea, e vorba de o boală foarte frecventă, la care s-au făcut progrese majore în ultima vreme, care ține de domeniul chirurgiei toracice, și anume cancerul pulmonar. Am mai abordat acest subiect și cu alte ocazii, dar totuși pentru că mereu e ceva nou de spus despre cancerul pulmonar și pentru că în această boală s-au făcut foarte multe progrese în ultimul timp, am hotărât să reluăm subiectul", a explicat academician dr Irinel Popescu, realizatorul emisiunii Academia de Sănătate.

Cât de frecventă este în România această boală? De ce apare din ce în ce mai mult la tineri? Cât de „vinovat" este fumatul în această explozie de cazuri? Cât de mare este influența poluării aerului? Care este rata de supraviețuire a pacienților cu cancer bronho-pulmonar? E nevoie de un program național de screening pentru această boală? Care este profilul clasic al pacientului cu risc de cancer bronho-pulmonar? Care sunt semnele și simptomele cancerului pulmonar? Când și cum poate fi operat un pacient cu cancer bronho-pulmonar?

Răspunsurile la toate aceste întrebări și alte informații vitale pentru pacienți le veți primi de la dr Natalia Motaș, live și simultan pe paginile de Facebook și canalele de Youtube, ale DC News și DC Medical, luni, 18 noiembrie 2019, de la ora 11.00.

Emisiunea va putea fi urmărită și aici.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel