Dragnea - Iohannis, conflict. Cristoiu: Ce trebuia să facă liderul PSD. Iohannis chiar intra la apă
Data publicării:
Autor: Bianca Ştefan
WhatsApp
Klaus Iohannis și Liviu Dragnea
Klaus Iohannis și Liviu Dragnea
Jurnalistul Ion Cristoiu a făcut o analiză a recentelor declarații susținute de Klaus Iohannis și Liviu Dragnea în care se atacă reciproc.

Ion Cristoiu susține că Liviu Dragnea nu trebuia să analizeze declarația lui Klaus Iohannis în care l-a numit infractor pe liderul PSD, ci trebuia să facă o declarație de presă care să conțină două cereri oficiale.

Domnul Dragnea, dacă ați observat, politicienii români, inclusiv Iohannis, încep să aibă o boală. Ei fac analiză. Pe mine mă interesa în cazul lui Klaus Iohannis acea clasare din 14 septembrie 2014, o clasare a unui dosar foarte greu, de către domnul acela, așa zis Lazăr, și vă atrag atenția că în 2014, despre toți candidații la președinție știam orice, că au fost la DNA, mai puțin de Iohannis. În septembrie 2014 era vorba de candidatul la președinție. Parchetul era obligat să dea un comunicat prin care anunța că i s-a clasat un dosar. 

Domnul Dragnea nu trebuia să facă nicio psihologie. Trebuia să aibă o declarație de presă care să cuprindă două cereri oficiale: redeschiderea dosarului din 14 septembrie și un apel către organizațiile care pretind că luptă pe plan european împotriva fascismului în legătură cu faptul că în România o organizație compusă până nu demult din președintele României s-a declarat succesoarea unei organizații naziste. Dacă cerea asta era un act, o faptă. Și în acel moment domnul Klaus Iohannis chiar intra la apă.", a afirmat Ion Cristoiu în emisiunea Andreei Crețulescu, la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel