Dragnea-Iohannis-Tăriceanu-Băsescu, dosare. Chirieac: Plin de ridicol!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Iohannis - Dragnea - Tăriceanu
Iohannis - Dragnea - Tăriceanu
Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre situațiile actuale a patru lideri de pe scena politică: Traian Băsescu, Liviu Dragnea, Klaus Iohannis şi Călin Popescu Tăriceanu.

"Doamna Carmen Iohannis nu înţeleg de ce e târâtă la Parchet. Că e soţia preşedintelui, că Iohannis a luat casele alea bine mersi şi stătea cu ele, dacă nu ajungea preşedinte, dar nu e problemă că a ajuns președinte. Nu ar fi ajuns pe mâna procurorilor, dacă nu pierde al doilea mandat. În cazul de faţă, procurorii o cheamă pe doamna Iohannis ca să închidă cazul. Singura problemă este că, văzând cum e justiţia din România, se închide anul acesta. Dacă domnul Iohannis nu va mai fi preşedinte, se poate deschide oricând.

Despre domnul Tăriceanu nu am ce să spun că e ancheta din Austria, viaţa e complicată, dar Senatul nu va vota ridicarea imunităţii. Se închide ancheta. La domnul Băsescu, este o chestiune, fără doar şi poate. Autorităţile din Israel au descoperit că Beny Steinmetz a dat bani pentru campania lui Băsescu, să faciliteze Roşia Montana. Ceea ce s-a și întâmplat. Proiectul nu s-a dus la bun sfârşit că, în România, noroc că nu se duce niciun proiect la bun sfârşit. Ăsta e specificul nostru şi farmecul nostru, dar acolo lucrurile sunt clare. Dacă vreţi, sunt în oglindă. La Tăriceanu se cere începerea urmăririi penale pentru bani de campanie, în 2008. În cazul domnului Băsescu, nu se cere începerea urmăririi penale pentru bani de campanie, în 2009. În cazul domnului Băsescu, opinia mea este că actualul DNA nici nu va deschide o anchetă.

În cazul domnului Dragnea, ce să spunem? Este condamnat ca a scos lumea la referendum, în 2012. A doua condamnare... tot ce a făcut statul subteran a fost să îi spună că de ce a angajat două femei, să le pună la prefectură, mai lucrau şi la partid. Despre asta este vorba. Dosarul cu Tel Drum, cu valize, deocamdată, este plin de ridicol", a spus analistul Bogdan Chirieac, la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel