Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Stiri
 
19 feb, 08:55
Droguri vândute pe străzile din Baia-Mare. Femeie prinsă în flagrant
Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Maramureş au depistat în flagrant delict o femeie, în timp ce vindea substanţe interzise unui bărbat.
Foto: IPJ MM

Poliţiştii au organizat şi realizat o acţiune de destructurare a unei reţele infracţionale, specializată pe comercializarea de substanţe susceptibile a produce efecte psihoactive.

Astfel, a fost prinsă în flagrant o femeie, în timp ce oferea spre vânzare unui bărbat mai multe plicuri cu substanţe interzise, pe o stradă din Baia Mare. În continuarea cercetărilor, pentru documentarea activităţii infracţionale a persoanei în cauză şi a unui bărbat bănuit că face parte din reţeaua infracţională, poliţiştii au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, la locuinţa acestora.

Ce au găsit polițiștii la percheziții

 

În urma percheziţiei, au fost găsite şi ridicate în vederea continuării cercetărilor aproape 200 de plicuri ce conţineau substanţe interzise, telefoane mobile şi o sumă de bani bănuită a proveni din activităţi infracţionale.

Faţă de femeia în cauză a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore. În cursul zilei de ieri aceasta a fost prezentată Tribunalului Maramureş, care a dispus măsura arestului la domiciliu.

Tot în cursul zilei de ieri, în baza probatoriului administrat de către poliţişti, procurorul D.I.I.C.O.T. a dispus reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului în cauză.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri