Dumitru Dragomir, veste CRUNTĂ pentru Dinamo. "Clubul se va desfiinţa"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto: Facebook Dinamo
Foto: Facebook Dinamo
Dumitru Dragomir, fost preşedinte LPF, vine cu o veste cruntă pentru fanii dinamovişti. 

„La Dinamo nu se va face nimic, deoarece nu are pe nimeni cu bani. Când era Borcea, Nețoiu, Badea nu erau buni, acum au venit Negoiță și spaniolii ăștia… Dinamo a fost dat de Negoiță pentru a scăpa de datorii, el a aruncat pisica moartă în curtea spaniolilor, și acum are doar de încasat, de exemplu din vânzarea de jucători. Praful se alege de Dinamo dacă nu vine unul potent financiar, praful!

Dacă ar face rost dinamoviștii măcar de două milioane de euro, clubul este salvat anul acesta, dar doar anul acesta. Cine este în spatele acestei afaceri de la Dinamo este un mare escroc! Orice afacere pe pământul ăsta se face cu o garanție înainte, iar la Dinamo nu s-a întâmplat așa ceva! În două luni de zile jucătorii își depun memorii și pleacă de la echipă, iar atunci clubul se va desființa!

Cel mai câștigat în această afacere este cel care a vândut-o, iar afacerea de la Dinamo este o mare escrocherie, vă spun eu! Fotbalul în ziua de astăzi în România înseamnă pușcărie, de-aia nu au venit de exemplu la Dinamo, Cristi Borcea, Gigi Nețoiu sau Nicolae Badea, cu care am vorbit chiar eu să preluăm Dinamo, dar când am auzit ce datorii are clubul, eu le-am spus `fugiți de aici`!”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru Realitatea Sportivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel