Urmărește emisiunea live
Dunărea Călăraşi - Astra Giurgiu rezultat final, etapa a 18-a, Liga I
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Partida dintre Astra Giurgiu și Dunărea Călăraşi s-a terminat 2-1 (2-0), într-un meci care a avut loc joi în etapa a 18-a a Ligii I de fotbal.

Astra s-a impus meritat în deplasare, chiar dacă a fost un meci slab, cu multe greşeli de ambele părţi. Oaspeţii s-au desprins rapid la două goluri, prin reuşitele lui Mrzljak (minutul 11) şi Julien Begue (min. 18). Dunărea a redus din handicap în min. 71 prin Mediop, găsit de pasa lui Munteanu. După un minut, gazdele au avut o bară prin Bourceanu. De menţionat că Dunărea nu înscrisese în precedentele cinci etape.

Dunărea a ajuns la zece partide fără victorie, având cinci egaluri şi cinci înfrângeri Echipa din Giurgiu a obţinut prima victorie după numirea antrenorului Costel Enache. În urma acestui rezultat, Astra rămâne cu şanse la play-off, fiind pe poziţia a 7-a a clasamentului, cu 24 de puncte. Dunărea ocupă locul 12, antepenultimul, cu 17 puncte.

AFC Dunărea 2005 Călăraşi - AFC Astra Giurgiu 1-2 (0-2), stadion Ion Comşa - Călăraşi

Au marcat: Ndiaye Mediop (71), respectiv Filip Mrzljak (11), Julien Begue (18)

Arbitru: Alexandru Tudor (Bucureşti); arbitri asistenţi: Bogdan Velicu (Bucureşti), Alexandru Vodă (Alba Iulia); arbitru de rezervă: Cristian Georgescu (Bucureşti)

Observatori: Dan Victor Berbecaru (Râmnicu Vâlcea)- CCA, Iuliuss Nemţeanu (Ghermăneşti)- LPF.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel