Ecaterina Andronescu, ministrul Educației. Firea: Nu mă sperie nicio pisică
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Ecaterina Andronescu
Ecaterina Andronescu
Gabriela Firea a comentat decizia Ecaterinei Andronescu de a accepta propunerea PSD pentru un nou mandat în funcția de ministru al Educației.

Gabriela Firea a rămas surprinsă de decizia Ecaterinei Andronescu de a accepta propunerea PSD pentru a obține un nou mandat la conducerea Ministerului Educației.

„Este decizia domniei sale. Ușor m-a surprins și pe mine. Amintiți-vă că doamna Andronescu a fost propusă la portofoliul Educației de organizația PSD București, dar atunci a fost respinsă această candidatură și dna Andronescu pe bună dreptate a fost afectată. După acel moment a fost eliminată și de la comisia senatorială pentru Educație și de asemenea ne-a transmis că s-a simțit umilită, iată că în acest moment politic mai învolburat în care i s-a promis dnei Andronescu susținere pentru președinția PSD București i se oferă și funcția de ministru.

Ca să vedeți cât de mult contează pentru dl Dragnea o conduită profesională și o demnitate politică. Acum câteva luni d-na Andronescu nu era bună la Educație, acum este bună doar pentru a-i arăta pisica dnei Firea. Nu mă sperie nicio pisică, nici albă, nici neagră, chiar îmi plac pisicile, sunt o mare iubitoare de animale", a afirmat Gabriela Firea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel