Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Stiri
 
10 aug, 10:37
ELEFANT SECHESTRAT la MAI la protestul din 10 august 2020 - Update
Comunitatea Declic a vrut să treacă cu elefantul vopsit în roz prin fața sediului MAI. Ce s-a întâmplat vedeți în rândurile de mai jos.

Doar că elefantul le-a fost sechestrat. ”Dacă domnul Vela îl vrea, putem să i-l lăsăm după protest!”, a zis Cătălina Hopârteanu, membru al echipei Declic. Până la urmă, elefantul va fi eliberat după mai multe verificări, a anunțat Poliția. Astfel, își va continua drumul către instituțiile vizate.

Comunitatea Declic a pregătit un elefant vopsit în roz, pe care l-a dus, luni, 10 august, la toate instituțiile implicate în ancheta 10 august. Prin acest mod, reprezentanții societății civile marchează doi ani de la protestele din Piața Victoriei, în timpul cărora manifestanți pașnici au fost gazați și bătuți de jandarmi.

”Elefantul din încăpere, despre care președintele Iohannis vorbea în 2017 la una dintre ședințele de Guvern unde se încerca blocarea Justiției, a devenit acum dosarul 10 august. Pentru că elefantul nu mai este vizibil pentru președinte, ministrul Justiției, procurorul General, DIICOT și ministrul de Interne, am decis să îl vopsim în roz”, a declarat reprezentantul Declic, Cătălina Hopârteanu.

Elefantul este plimbat, luni, prin București, la Palatul Cotroceni, Palatul de Justiție, Parchetul General, Ministerul Justiției, DIICOT, Ministerul de Interne și Piața Victoriei. 

VEZI ȘI: Lui Iohannis nu-i va veni să creadă. TOTUL, ȚINUT la SECRET: Cine a apărut la Cotroceni, chiar în ziua cu protestul din 10 august. El e elefantul roz / FOTO

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri