Elena Udrea şi Alina Bica, decizie de ultimă oră a Curţii Constituţionale din Costa Rica
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Elena Udrea și Alina Bica în Costa Rica
Elena Udrea și Alina Bica în Costa Rica
Magistraţii Curţii Constituţionale din Costa Rica au luat o decizie de ultimă oră în ceea ce le priveşte pe Elena Udrea şi Alina Bica. 

Curtea Constituţională din Costa Rica a decis ca Elena Udrea şi Alina Bica să rămână în arest, anunţă România TV. Decizia magistraţilor din Costa Rica vine ca răspuns la o nouă solicitare venită din partea avocaţilor celor două. 

Româncele sunt închise într-o închisoare din Costa Rica şi nu este pentru prima dată când acestea solicită eliberarea şi plasarea lor în arest la domiciliu, mai ales că Elena Udrea a născut şi a invocat faptul că este ţinută departe de copilul ei. Elena Udrea și Alina Bica s-au trezit, ziele trecute cu autoritățile în celulă, unde s-au făcut percheziții. În urma verificărilor, a fost găsit un telefon mobil, însă, din primele informații, se pare că nu aparține deținutelor românce.

Mai mult, surse au declarat pentru Antena 3 că Elena Udrea ar fi vizitată frecvent de persoane de la FBI, care ar dori să afle drumul unor sume uriașe care ar fi ajuns în România. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel