Elimină COVID - 19 pensiile speciale? Preotul Radu Preda, APEL către politicieni
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Preotul Radu Preda a lansat un apel la politicieni cu privire la pensiile speciale și la fundamentele statului democratic, în contextul pandemiei cu noul coronavirus, care nu a ocolit România.

'APEL PENTRU SALVAREA SĂNĂTĂȚII DE DUPĂ MOLIMĂ

Varujan (Vosganian), Daniel (Gheorghe), Iulian (Bulai), Ionut (Vulpescu), Viorel (Badea), Eugen (Tomac), Daniel (Breaz), vă rog din suflet, prietenește, să nu pierdeți ocazia de a restabili încrederea în clasa politică, mai ales în voi, (euro)parlamentarii: votați anularea pensiilor speciale! Desigur, pensiile categoriilor avute în vedere trebuie să fie decente.

Nu cădem în populism, dar să revenim la decență. Pandemia aceasta va lăsa urme adânci și va hrăni pe termen lung o nemulțumire socială oricând exploatabilă de tot felul de aventurieri. Viitorul nu mai este al concurenței ideologice sau rasiale sau materiale, ci biologice. Care pe care.

Salvați, pe ultima sută de metri, fundamentele statului democratic printr-o probă concretă de solidaritate. Sus să aveți inimile!' a transmis pe pagina sa de Facebook, preotul Radu Preda.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel