Enel BLACK FRIDAY 2018 - Profită acum!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Enel BLACK FRIDAY 2018 - Se spune că cine nu doarme în ajun de Black Friday 2018 va avea parte de un an cu prețuri mici la energia electrică.

Enel BLACK FRIDAY 2018 - Doar până la 05:59 ai 35% reducere* la prețul energiei electrice pentru Enel Fix Relaxat, adică un preț* de 0,171 lei/kWh și un abonament zilnic de 0,49 lei. Mai mult, poți activa contractul simplu, online și de oriunde, iar prețul energiei electrice rămâne fix timp de 12 luni.

În plus, cu Enel Fix Relaxat ai 2 intervenții de urgență pe an** pentru diverse reparații – fie că e vorba de instalațiile electrice, de alimentarea cu apă, de canalizare, lăcătușerie sau repararea boilerelor electrice. Totul inclus în același abonament**.

Completează acum formularul de mai jos și profită de cea mai mare reducere din an de la Enel.

*35% reducere la prețul energiei electrice, excluzând tarifele reglementate, precum și taxele sau alte costuri adiacente. Valoarea reducerii este calculată față de prețul standard al produsului Enel Fix Relaxat, adică 0,171 RON/kWh, față de 0,263 RON/kWh. Prețul ofertei nu include tarifele de transport, de servicii de sistem și de distribuție (reglementate de ANRE), contribuția pentru cogenerarea de înaltă eficiență, valoarea certificatelor verzi, accize și TVA (stabilite prin acte normative fie ca și valoare, fie ca modalitate de calcul). Promoția este valabilă doar online și se aplică clienților care în perioada de desfășurare completează formularul de solicitare ofertă. Excepție fac cei care au încheiat un contract în piața concurențiala în ultimele 6 luni și nu sunt în situația schimbării titularului contractului de furnizare, conform regulamentului campaniei.

**Fiecare în valoare maximă de 450 lei (TVA inclus), disponibile la nivel național, conform condițiilor generale de prestare a serviciilor. În cazul în care, în perioada de derulare a contractului renunți la serviciile de asistență vei beneficia în continuare de furnizarea de energie electrică, fiind trecut automat la abonamentul Enel Fix Anual.

Profită până azi la ora 05:59 de cea mai mare reducere din an de la Enel!

Formulatul care trebuie completat îl găsiți pe my.enel.ro/cd/black-friday.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel