Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Sport
 
02 iul, 22:59
Eric, fotbalistul îndrăgostit de România. "Nu mă mai întorc în Brazilia"
Eric de Oliveira, unul dintre cei mai importanţi fotbalişti străini care au evoluat vreodată în campionatul României, s-a declarat îndrăgostit de ţara noastră. 
Eric de Oliveira, Viitorul, în echipa etapei a 8-a Liga 1

Eric de Oliveira este fotbalistul străin cu cele mai multe goluri marcate în istoria Ligii 1, 65. El joacă în prezent la FC Voluntari, după ce a mai evoluat la Gaz Metan, Pandurii sau Viitorul. Brazilianul şi-a deschis o cafenea în Mediaş şi a adus-o pe sora lui în țară, să se ocupe de proiect.

Ajuns prima dată în România în 2007, Eric de Oliveira şi-a găsit fericirea în ţara noastră! Este străinul cu cele mai multe goluri din istoria Ligii 1, însă nu acesta este motivul pentru care a rămas în România.

„Sigur că felul în care oamenii s-au purtat cu mine, modul în care am fost primit aici, adică foarte bine, acesta a fost unul dintre principalele motive care m-a făcut să rămân aici şi să iubesc pe toată lumea. Mi-am găsit şi familia aici şi nu mai aveam de ce să mă mai întorc în Brazilia. Cred că fanii care mă apreciază şi familia mea m-au făcut să stau aici”, a spus Eric pentru Mediafax. 

Nu se mai întoarce în Brazilia

 

„Mama şi bunica mea au fost bucătărese, îmi plăcea de mic să le văd în bucătărie. Mi-am dorit dintotdeauna un restaurant, dar e mai mult un bar decât o cafenea, specificul de mâncare este burger. Mi-am adus sora să lucreze cu mine, împreună cu un bucătar brazilian. Laude merită soţia mea, care ea a făcut tot. Când eram plecat în Qatar ea a alergat după toate, pur şi simplu a ieşit cum mi-am dorit graţie soţiei mele”, a mai spus Eric de Oliveira.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri