Este OFICIAL. NOI RESTRICȚII în Anglia. Intră în vigoare chiar de astăzi. ”Bătălia nu e terminată, virusul trebuie înfrânt”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Secretarul de stat pe Sănătate din Anglia a confirmat restricțiile care se impun de astăzi. El a spus și în ce constau aceste noi măsuri. 

Restricțiile se aplică în nordul Angliei, respectiv în Northumberland, North Tyneside, South Tyneside, Newcastle-upon-Tyne, Gateshead, Sunderland și County Durham.

Măsurile restrictive includ: 

- rezidenții să nu socializeze cu persoane în afara gospodăriei lor sau a bulelor sociale. 

- toate barurile, pub-urile, restaurantele, cafenelele și alte zone de relaxare sau distracție vor fi închise între 22:00 și 05:00. 

Secretarul pe Sănătate, Matt Hancock, a declarat că ”la fel ca multe alte țări din lume, continuăm să vedem o creștere îngrijorătoare a numărului de cazuri, până la 3.991 de noi infectări raportate ieri. Săptămâna aceasta, numărul de cazuri de pacienți care au avut nevoie de ventilare mecanică a crescut la peste 100, pentru prima dată din iulie. Bătălia împotriva coronavirusului nu e terminată. Informațiile ne spun că trebuie să acționăm acum pentru a controla virusul și a păstra persoanele în siguranță. Știu că oamenii din Nord-Est vor lupta cu acest virus, trebuie să-l înfrângem”, conform Sky News. 

Conform oficialilor, închiderea localurilor după ora 22:00 este generată de grupurile de persoane care ieșeau în oraș și, după câteva băuturi, uitau de distanța fizică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel