Evoluție În Instituție, ONG-ul lui Dide, gest extraordinar pentru protestatarul surdo-mut
Data publicării:
Autor: Bogdan Cotigă
WhatsApp
Asociația "Evoluție În Instituție" a postat pe Facebook un mesaj prin care a povestit situația unui protestatar surdo-mut care a fost amendat de jandarmerie. 

”Jandarmeria îl privează pe protestatarul hipoacuzic, Ioan Duia, de indemnizația de handicap! Nu este un lucru nou faptul că Jandarmeria face abuzuri și dorește îngrădirea dreptului cetățenilor de a protesta împotriva derapajelor politicienilor. O dovadă elocventă este amendarea cu suma de 2000 lei a unei persoane SURDO-MUTE pentru că a SCANDAT LOZINCI la Congresul PSD din martie! Cum este posibil ca o persoană cu deficiențe de vorbire să scandeze lozinci? Si de când este acest lucru interzis? Ce a spus Sebastian Cucoș, comandantul Jandarmeriei la acea dată, despre acestă amendă? Că încadrarea faptei este corectă, dar că „descrierea ei lasă de dorit„. 

Protestatarul, executat silit

ONG-ul nostru, „Evoluție în instituție„, a contestat această amendă care a fost scrisă abuziv, iar în primă instantă aceasta a fost câștigată. Deși Jandarmeria ar fi putut să se oprească aici în a fi penibili, nu au făcut-o și l-a executat pe Duia, acesta nemaiprimindu-și indemnizația de handicap în valoare de 500 de lei.  Ne întrebăm în continuare cum pot cere jandarmii respectul cetățenilor?

Dacă doriți să ne susțineți, o puteți face aici: 

http://eii.ong/doneaza/
Asociația Evoluție în Instituție
Garanti Bank Sucursala Pipera Swift: UGBIROBU
Cont Lei: RO70UGBI0000172017203RON
Cont Euro: RO26UGBI0000172017455EUR”.

VEZI ȘI:

Duia, protestatarul surdo-mut, a învins Jandarmeria

Situație UMILITOARE pentru Duia, protestatarul surdo-mut. A fost executat


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel