EXATLON. Giani Kiriță, primul conflict cu Războinicii. Ce l-a enervat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Exatlon / Foto Facebook
Exatlon / Foto Facebook
Giani Kiriță, întors de joi la Exatlon în calitate de antrenor al Faimoșilor, a intrat deja în conflict cu Războinicii.

EXATLON ROMÂNIA, 18 octombrie 2018. Vizibil deranjat de Ana Maria Otvos, care a spus că Ionuț Jaguarul este mai bun decât Giani Kiriță, acesta a luat atitudine.

EXATLON ROMÂNIA, 18 octombrie 2018. „Sunt extrem de fericită că a venit Jaguarul. Cred că l-am apreciat din tot sufletul meu și, chiar dacă nu este jucător activ, aș vrea neapărat să te mai văd live pe un traseu, îmi doresc chestia asta. Aveam nevoie de un antrenor, aveam nevoie de un om ca el, să ne țină puțin sub control și eu abia aștept să mă învețe multe lucruri. Am mult de învățat de la tine și sunt extrem de fericită că ești aici", a spus Ana Maria.

EXATLON ROMÂNIA, 18 octombrie 2018. „Cosmin, îți mulțumim că ne-ai adus cel mai bun atlet de la Exatlon de până acum", a spus Alin Andronic. „Mai bun decât Giani, chiar”, a adăugat Ana Maria Otovs.

EXATLON ROMÂNIA, 18 octombrie 2018. A venit și replica din partea faimosului. „N-ai tu fripturi mâncate. Batista pe țambal și hai să ne vedem de treaba noastră! Hai, dă-i drumu' că poate ai treabă și eu te rețin. Hai! E greu cu mine!”, a spus Giani Kiriță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel